ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από το καλοκαίρι του 1986 που χρονολογείται η έναρξη λειτουργίας μας έχουμε καθιερωθεί σαν το ξενοδοχείο με την πολύ καλή, ποιοτική και γευστικότατη κουζίνα.

Η καλή εξυπηρέτηση, το φιλικό προσωπικό, η ζεστή ατμόσφαιρα των χώρων μας, η δυνατότητα διαμόρφωσης του μενού σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες, και όλα αυτά σε σχέση με τις προσιτές  τιμές μας αποτελούν ασυναγώνιστα προτερήματα της επιλογής του ξενοδοχείου Veria.

Η κυρίως αίθουσα δεξιώσεων – συνεδριάσεων  "Αριάδνη" έχει χωρητικότητα 420 ατόμων, και χαρακτηρίζεται από τη ζεστασιά και τον αέρα της διακριτικής πολυτέλειας του κλασικού ύφους που την περιβάλλει.

Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται να προσθέσει ο μοναδικός εξωτερικός χώρος γύρω από την πισίνα, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 450 άτομα και είναι ιδανικός για εκδηλώσεις όπως γάμοι και βαπτίσεις. Γιορτάστε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας με την προσωπική σας σφραγίδα και την εγγύηση της επιτυχίας του ξενοδοχείου Veria.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις δυνατότητες που υπάρχουν και εμείς θα σχεδιάσουμε και θα προγραμματίσουμε την ημέρα σας με ενθουσιασμό και επαγγελματισμό για να σας εξασφαλίσουμε μια πραγματικά αξέχαστη περίπτωση.book now


powered by infoland